Az ismerős hiba

Én már pár éve hogy úgy döntöttem, hogy bizony elég lesz az android megbízhatatlanságából és használatbéli problémáiból, és ki szeretném próbálni az apple termékek valamelyikét. Szerelem is lett első használatra. Imádom, hogy könnyen kezelhetők, elegáns megjelenésűek és számos olyan funkciót segítenek az egyszerű használat miatt bevonni az életembe, ami az android használata mellett egyszerűen elképzelhetetlen volt.

Persze, azóta már azt is tudom, hogy semmi sem tökéletes, és bizony az iphonok is rendelkeznek hátrányokkal, vagy ha épp úgy tetszik, nevezzük ezeket gyengeségeknek. Például, amivel én először szembesültem, hogy gyengébb, mint mondjuk egy másik nem apple telefonnál, az az iphone akkumulátor.

Nekem is számos alkalommal és helyzetben okozott nem kis nehézségeket és kellemetlenségeket, hogy lemerült a telefonom és nem számítottam arra, hogy egy napot sem bír ki töltés nélkül. Volt olyan alkalom, hogy a munka miatt elengedhetetlen volt a telefonom, de céges úton voltunk és egy üzlet sem volt már nyitva, hogy vegyek gyorsan egy töltőt. Bizony végig jártam az embereket, bárhol voltunk, benzinkúton, étteremben, az utcán, ha úgy volt, és kérdezgettem őket, hogy tudnám-e kicsit tölteni a telefonom a töltőjükkel, vagy épp nem-e adnák el nekem a töltőt, szép árat adnék érte, mert az életemet mentené meg. A munkát sikerült megoldani, de senkinek sem kívánom azt a napot. A persze egy új iphone akkumulátor lett. Nem is kérdés, hogy az iszerelésben cseréltettem ki, mint ahogy minden mást is itt csináltatok azóta, hogy egyszer betértem hozzájuk. Az indok egészen egyszerű, szakértők és hatalmas tapasztalattal rendelkeznek az iphonok terén is, mindig kedvesek és segítőkészek és még sosem csalódtam bennük, nem mellesleg ár-érték arányban a piacon a legjobbak véleményem szerint. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.