Az egyetlen hiányzó tényező

Nem is olyan régen, közel harmincöt évesen kezdtem szemezgetni azzal, hogy nem csak belekezdek a sportba, de a mindenki körében annyira népszerű, és már sok ismerősöm által végigfutott spartan race versenyt is megpróbálom. Tudtam, hogy kemény edzésmunka, tervezett edzések és kitartó munka kell ahhoz, hogy úgy végig tudjak menni a versenyen, hogy büszke legyek magamra, és ne valaki végig húzzon a pályán. El is indultam életem első edzésére és hihetetlen izgalom volt bennem. Barátokra leltem és egy nagyon jó közegre, csapatra, ami a mai napig végig kíséri az életemet, és most már elmondhatom, hogy nem csak végigfutottam a pályát, de a következő szintre készülök.

Sosem felejtem el, amikor a verseny előtt egy héttel már össze volt rakva az a ruha, amiben menni fogok a versenyre, és amiben el fogok indulni, a cipőm, ami persze terep futó cipő, és hát nem utolsó sorban a sportórám, ami mindvégig az edzések során hűséges társam volt ahhoz, hogy mérni tudjam, hogy milyen tempóval, milyen távot tudok megtenni és folyamatosan fejleszteni tudjam magam. Persze amennyire az időm engedte eljártam a csoportos edzésekre, de a munka és minden más mellett erre nem volt mindig lehetőségem, és akkor bizony ez a kis óra volt a legjobb edzőm és edzőtársam. Imádom.

Egyetlen dolgot felejtettem el csak, hogy az a szíj, ami rajta volt, az egyik legszebb szövet szíj bizony nem fogja meghálálni, ha a vizesárokba magammal viszem, és bár az óra teljesen versenyálló, de a szíj nem lesz az, úgyhogy szükségeltetett egy új apple watch szíj, amit hála a jó égnek nagyon gyorsan meg is tudtam venni az applewatchshop.hu oldalon, ahonnan szinte minden tartozékát rendeltem. Így tehát közel négy nappal a verseny előtt én már úgy feküdtem le aludni, hogy ha éjszaka felkeltenek is tudjak menni a versenyre. Hihetetlen időszak volt és hihetetlen élmény. Most pedig nem kevesebb izgalommal készülök a következő távra, ami már méretében is súrolgatja a teljesítőképességem határait. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a verseny. Az órámhoz szíj már biztosan van.