Egy tökéletes cetli

Én nem tudom hogy ki milyen típus, és hogy kinek mi jön be, mindent fejben és észben tud-e tartani, vagy a cetlis típus, aki mindent egy kis papírra ír, aztán jó mélyen elteszi a szekrénybe, hogy egyszer még jól fog jönni, de én a második típus vagyok. Persze ehhez az is hozzá tartozik, hogy ezek a fontos információk mindig akkor hiányoznak a legjobban amikor éppen szükség van rá, és akkor nem találja az ember a legfontosabb kis cetlit, amikor a legnagyobb bajban van, én legalábbis például a múlt héten is így jártam.

Történt ugyanis, hogy az egyik ismerősöm elmondta, hogy végre talált egy tökéletes xiaomi szervíz csapatot, akik hihetetlen profik, nagyon gyorsan végeznek tökéletes munkát és hát ami még emellé hab a tortára, hogy mindezt nagyon jó áron nyújtják. Fel is írtam az elérhetőségüket és a nevüket egy cetlire, de nem igazán tudtam aztán hogy hova tettem sajnos. Persze pont akkor amikor a legnagyobb szükség lett volna rá.

Történt ugyanis, hogy a telefonom sajnos kicsúszott a kezemből és teljesen összetörött a kijelzője, mert ráesett egy vasdarabra. Egészen használhatatlan lett a készülék. És hát persze nem találtam a cetlit, majd haza jött a párom és csak megkérdeztem, hogy nem emlékszik-e hova vagy melyikre írtam rá ezt az elérhetőséget? Odament a kis szekrényhez, amiben már egy órája felforgattam mindent, és elővette a kis életmentő cetlit a xiaomiszervizshop.hu elérhetőségével. Nem is kellett csalódnom, hihetetlen gyorsan és nagyon profi szinten megcsinálták a telefonomat. És ezek alapján tényleg én is csak ajánlani tudom őket mindenki számára akinek telefon szervízre van szüksége.