Egy hirtelen ötlet, mely hatalmas örömöt okozott

Én világ életemben nagyon tiszteltem az idősebb korosztályt, mert engem nem csak a szüleim, de a nagyszüleim is erre tanítottak, akik hihetetlen sokat foglalkoztak velem és vigyáztak rám mindaddig, míg a szüleim a betevő falatra valót keresték és építették a karrierjüket azért, hogy egyszer meg tudják valósítani az álmaikat, hogy kertes házban éljünk és hogy a nagyszüleim egy kis tanyával rendelkezzenek. Most már azt tudom mondani, hogy a kertes ház régóta megvan, a nagyszüleim birtoka pedig egyre nő. Hála a jó égnek egyrészt nagyon fiatalok, hiszen édesanyámnak fiatalon adott életet a nagymamám, másrészt pedig nagyon jó bőrben vannak, így bőven bevállalhatják még egy farm kialakítását és gondozását. Persze a megfelelő segítség mellett.

És innen jutott eszembe, hogy mit tehetnénk azért, hogy egyrészt minél gyorsabban, minél kevesebb idő felhasználásával, másrészt pedig minél kevesebb energiával meg tudják művelni azt a területet, amit kitűztek célul maguk elé. Egyszer csak, ahogy barangoltam a neten megláttam a traktor eladó kifejezést, ami alatt egy nagyon szimpatikus kis csapat, az odisys csapatának elérhetősége volt megadva. Persze nekem sem kellett több, azonnal fel is kerestem őket, és érdeklődni kezdtem a kínálat és az árak után, és azt kellett tapasztaljam, hogy bizony van olyan típusú traktor az Odisys kínálatában, ami nem csak hogy megkönnyítené a nagyszüleim munkáját, de bizony hatalmas segítséget nyújtana akár még a család más tagjai munkájában is.

Most pedig már ott tart a dolog, hogy a traktor meg lett rendelve, és nemsokára meg is érkezik. Én alig várom, hogy átadhassuk a nagypapának. Látni majd az arcát, azt gondolom hogy életem legboldogabb pillanata lesz. És persze már alig várom hogy én is kicsit felülhessek rá és kipróbálhassam, hiszen nem minden nap mondhatja el az ember magáról, hogy traktort vezetett. Remélem hogy nagyon örülni fognak és azt is nagyon remélem, hogy így nagy terhet és fáradtságot veszünk le a lábukról, hiszen igyekszünk a lehető legjobban óvni őket és segíteni a munkájukat, az álmaik megvalósítását.