A lányom kedvence

Hogy ha valaki, akkor én teljesen tökéletesen át tudom érezni azoknak az embereknek a problémáját, akik fázósak, és sem a légkondi alatt nem érzik jól magukat nyáron, de ami talán még nagyobb probléma, hogy a téli fűtés tekintetében sincsenek megelégedve a szokásos huszonkét fokkal, vagyis folyamatosan fáznak, és bár valószínűleg tudják, hogy ez nem teljesen normális, de ilyen típusok, és bármit igyekeztek tenni ez ellen, egészen idáig még semmilyen megoldást nem tudtak találni a problémájukra. Én is sok ideig szenvedtem ezekkel a feladatokkal, még nem megtanultam mondjuk a munkahelyemen úgy öltözni, hogy azért ne tűnjek eszkimónak, de a munkám is tudjam végezni koncentráltan és profi módon, vagyis egy köztes utat találni, hogy azért ne kínozzon annyira a hideg vagy a fázás érzése.

A kislányom pedig úgy látszik hogy örökölte ezt a hajlamomat, mert sajnos otthon is folyamatosan fázik. Persze azért azt sem lehet, hogy egy folyamatos huszonöt fokot tartson az ember egy nagy családi házban, hiszen a fűtés számla az egekbe szökne, másrészt pedig hogy még színesebb legyen a feladat, a fiam az apjára ütött, és egyáltalán nem bírja a meleget, vagyis valami köztes, mindenkinek megfelelő megoldást kellett találnunk a problémára. Ezt pedig a fabrikshop.hu oldala és csapata, valamint az általuk árult egy tökéletes segítség, egy elektromos fűtőtest oldotta meg.

A lányom szobájában ugyanis tökéletes helyet találtunk ennek a kis készüléknek, aminek eredményeképpen a szobájában tudunk egy folyamatos, számára tökéletes hőmérsékletet biztosítani úgy, hogy nem terheli a teljes fűtési rendszert és ezzel a fűtés számlát a megoldás, és a fiam is tökéletesen tudja magát érezni a huszonkét fokban a lakás többi részén. Én felöltözök, és sok időt töltök a lányommal, hiszen még kicsi, vagyis ez egyelőre egy tökéletes és kompromisszumos megoldásnak tűnik. Az hogy a későbbiekben a lányom hogy fogja venni az akadályokat a jövő zenéje, de minden általam kialakított taktikát meg fogok osztani vele, remélve hogy számára is tökéletes segítséget fog tudni nyújtani.